Hilang keyakinan diri apabila muka penuh jerawat, Dr Zilal kongsi pengalaman dengan NK

“Pada 6 bulan lepas, Dr Zilal agak tertekan dengan beberapa masalah kulit iaitu jerawat, parut, kulit kusam dan tona tak sekata.
Ketika itu beliau perlu menggunakan foundation untuk menutup masalah-masalah di wajah, namun ia tetap kelihatan walaupun telah menggunakan beautify atau filter (boleh lihat di gambar).

Seperti kebanyakan wanita, masalah kulit memang boleh menyebabkan kita tertekan dan kurang keyakinan diri. Buntu pun ada, dah pelbagai produk dicuba tetap tak berkesan.

Sehinggalah Dr. Zilal bertemu dengan Naturel Kiss. Beliau tertarik dengan Micellar Series (yang terdiri dari Cleanser dan Energy Mist), dan juga bedak Two-way cake.

Beliau menggunakan produk-produk ini secara konsisten untuk mendapatkan kesan optimum. Alhamdulillah setelah 3 bulan, semua jerawat dan parut telah hilang! Semua masalah telah dapat diatasi.

Siapa yang tak gembira bila mempunyai kulit licin dan bebas jerawat. Tiada lagi breakout. Kini, lebih berkeyakinan dan tak perlu lagi beautify dan filter!

Tambah beliau, “Sekarang, walaupun kadangkala, jerawat halus muncul akibat stres, tetapi dengan penggunaan NK, jerawat cepat kering dan tidak meninggalkan parut. Setiap kali keluar saya mesti memakai TWC dan MS. Sebab bagi saya bila memakai kedua produk ini, muka akan naik seri. Malah teksturnya yg ringan, mudah ditanggalkan dan mudah untuk diulang pakai. Jadi tiada alasan untuk melewatkan solat jika berada di luar.”

“Alhamdulillah saya amat bersyukur kerana wajah telah pulih dan sihat hasil menggunakan Micellar Series. Kesan Micellar Cleanser dan Mist bukan hanya ketika pakai, tetapi boleh dilihat walaupun tidak memakai apa-apa produk kerana ia bersifat merawat.”

Leave a Reply

You cannot copy content of this page