Order ini akan expired dalam masa 16minit. Sila lengkapkan detail & pembayaran dalam tempoh ini

PERCUMA SEUMUR HIDUP

"CONSULTATION GROUP"

Selepas pembelian, anda akan menerima link khas ke pelbagai channel yang disediakan untuk consultation & pertanyaan sepanjang menggunakan produk ni.
➡️ Whatsapp – Personal consultation
➡️ Private Support Telegram Group
➡️ FB Group
➡️ Monthly Live session bersama Dr Siti

HADIAH BERNILAI RM10,000

CABUTAN BERTUAH UNTUK BULAN INI

Nama anda akan automatic tersenarai untuk  memenangi cabutan bertuah dengan hadiah bernilai RM10,000 untuk pembelian bulan ini. 

LENGKAPKAN DETAIL ORDER ANDA DIBAWAH

PILIH SET ANDA

Product
Quantity
Price
AGE-REVERSE CLEANSER x1
+
RM149.00
GET EXTRA CLEANSER
AGE-REVERSE CLEANSER x2
Get 1 extra cleanser for RM91 ONLY
+
RM240.00

Billing & Shipping

Your order

Product Subtotal
AGE-REVERSE CLEANSER - COMBO  × 1 RM240.00
Subtotal RM240.00
Shipping
Total RM240.00
  • ✔️ Pembayaran secara online transfer (FPX) – Maybank2u, CIMB Clicks, RHB, Ambank, Bank Islam, Hong Leong, Bank Rakyat, BSN

NK AGE-REVERSE™ FAQ

Product NK AGE-REVERSE ini telah dibuktikan secara kajian makmal tahap keberkesananya adalah 5x lebih dari jenama antarabangsa yang lain. Sekiranya NK AR ni tak berkesan boleh jadi peratus untuk baik menggunakan jenama lain sangat nipis.

Tapi anda tak perlu risau, tidak seperti jenama lain, kami menyediakan khidmat nasihat untuk kulit anda PERCUMA SEUMUR HIDUP selepas anda menjadi pelanggan kami. Boleh tanya bila masa & live bersama Dr Siti sendiri.

Selepas pembelian, anda akan dapat link khas untuk ke CLOVERSEA Telegram Support group bersama penguna-penguna yang lain. Disana, anda boleh bertanya sebarang soalan, team kami akan reply.

Tak ramai yang sanggup buat group terbuka macamni kerana tak yakin dengan kualiti produk mereka. Hanya yang betul-betul yakin dengan kualiti produknya sahaja mampu berikan servis begini.

  • Jangan risau, boleh terus guna & tak perlu grace period. Lagi cepat lagi bagus. Ada kes-kes terpencil yang mana pengguna mengalami reaksi kecil, anda hanya perlu teruskan menggunakan NK AR. Tempoh optimum penggunaan untuk menampakkan kesan adalah dari 1-minggu hingga 1-bulan.
  • NK AR adalah super gentle cleanser yang tidak memberi raksi harsh kepada kulit termasuk yang menipis kesan drpd penggunaan product bertoksik
  • Bee Venom mengandungi unsur inflamentory yang mampu meredakan rengsa & gatal-gatal atau allergic kulit

Postage akan dibuat dalam 24jam selepas order di website ini. Anda akan terima notifikasi SMS untuk tracking no & order status.

Penghantaran biasanya 2-3hari bekerja. Sabah Sarawak 4-6hari bekerja

Note: 
Sekiranya pre-order, postage akan dibuat seperti tarikh yang tertera di website ini atau update di support group.

You cannot copy content of this page

Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, Tunggu! Anda Inginkan Kesan Yang Lebih Berganda?

Kami ada special solution untuk anda.

ENERGY MIST MOISTURISER

RM139.00
Sekiranya anda ada masalah kulit terlampau kering, digalakkan untuk guna "extra moisturiser". Step yang mudah, hanya spray setiap anda rasa kulit kering. Produk ini mampu mengandakan lagi kesan apabila digunakan bersama dengan AR Cleanser.

ADD THIS INTO YOUR ORDER NOW?